Cluburi și Asociații sportive

Clubul Sportiv Dacia Mioveni

Cs mioveni

CS Mioveni este un club de fotbal din Mioveni, România, care evoluează în Liga a II-a. Deși are o istorie relativ scurtă, clubul fiind înființat în anul 2000, CS Mioveni are în palmares o semifinală si sfert de finala de Cupa României și 3 promovări în campionatul divizional românesc: Diviza B în 2003 și Liga I în 2007 și 2011. Echipa ale cărei culori sunt galben și verde, își dispută meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Orășenesc, care are o capacitate de 7.000 locuri.

Palmares:

Cupa României

Semifinalistă (1): 2007-2008

Sferturi de finală (1): 2014-2015

Liga a II-a

Vicecampioană (1): 2006-2007

Locul 3 (1): 2003-2004

Liga a III-a

Câștigătoare (1): 2002-2003

 

 

Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012

logo mioveni 2012

CLUBUL SPORTIV DACIA MIOVENI 2012 s-a infiintat in anul 2012 la initiativa unui numar de 7 (sapte) membri fondatori, sub indrumarea directa a domnului primar Ion Georgescu si are personalitate juridica de drept privat, nonprofit, fara scop lucrativ fiind constituit in conditiile legii ca structura polisportiva.

Palmares: Cel mai bun management sportiv – CS Dacia Mioveni 2012, premiu oferit de Federatia Romana de Oina, in cadrul Galei Oinei - 6 decembrie 2014

Sediul CLUBULUI SPORTIV DACIA MIOVENI 2012 este in Orasul Mioveni, Bulevardul Dacia, nr. 3

 

 

CLUBUL SPORTIV DARTS MIOVENI

CS DARTS MIOVENI II

CLUBUL SPORTIV DARTS MIOVENI a fost înființat în anul 2009 de către Costin Spânu , Cojocaru Ion , Anastasiadu Leancă Valeriu , Iordache Marian , Dumitrache Marius și Vasile George Adrian.
Ideea înființării Clubului Sportiv Darts Mioveni a venit în luna februarie 2009 când membrii fondatori se aflau în localitatea Fundata unde desfășurau activități recreative.
În locația respectivă se afla un bord de darts care a fost folosit în mod recreativ , însă datorită necunoașterii regulilor fiecare încerca să lovească (nimerească) punctul rosu din mijloc numit bull.
Campionatul Local de Darts este o competitie locala ce are ca principal scop atragerea tinerilor catre acest sport, precum si antrenarea in regim de concurs. Campionatul Local de Darts se afla la a VII-a editie, reusind sa adune peste 40 de jucatori dintre care o mare parte dintre acestia continua sa practice acest sport, Darts-ul.

Liga de Darts este o competitie locala ce are ca principal scop antrenarea jucătorilor la un nivel ridicat. Competiția-antrenament Liga de Darts se afla la a II-a editie.

 

 

Vremea In Mioveni

MIOVENI VREMEA
© 2016 Centrul National de Informare si Promovare Turistica Mioveni